Hlavní obsah

Jana Doleželová se počítáním kalorií netrápí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Miss České republiky 2004 Jana Doleželová se v jídle neomezuje a klidně si dá i kus dortu. Přesto vypadá stále křehce a štíhlounce. Dietami se prý určitě netrápí.

Článek

"Rozhodně nemusím držet dietu, protože mám natolik vyčerpávající práci, že se ani nezastavím. Stále cestuji, nechávám se fotografovat, zúčastňuji se společenských akcí, takže pár kalorií navíc mi rozhodně neuškodí. Proto si mohu dovolit dát si nějaké ty sladkosti," sdělila Doleželová.

Před pár dny se vrátila ze Slovenka. "Pro jeden hotel jsem tam fotografovala reklamní snímky. Také jsem byla pracovně ve Španělsku. Nyní mě čeká spousta módních přehlídek i cesta do Dubaje, kam poletím na sportovně modelingovou akci. Kdybych nejedla, asi by mě to všechno složilo," svěřila se tmavovlasá kráska původem z hanáckého Uničova.

Poznala už i závist

Dívka, která by se v budoucnu chtěla věnovat farmacii, se již setkala se závistí. "To je snad typicky české. Se závistí se v Česku potká přece každý, kdo má jen trochu úspěch. Snažím se ji nevnímat, mávnu nad ní vždycky rukou," řekla Jana.

Kolem Doleželové teď krouží mnoho ctitelů, ale ti mají prý smůlu. Loňská Miss žije se svým přítelem, ovšem na vdavky vůbec nemyslí.

"Nějací ctitelé jsou, ale opravdu je téměř nevnímám a vůbec jim nevěnuji pozornost. Mám toho svého, se kterým bydlím. Ale vdávat se zatím nemíním. Snad někdy za pět let. Děti bych také chtěla, tak dvě, ale až někdy později. To už jsou starosti. Jsem ještě mladá, a proto se do nich nehrnu," vysvětlila.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám