Hlavní obsah

Jan Saudek: Místo podpisu dal fanouškovi své použité ponožky

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Fotograf Jan Saudek (73) má opravdu zvláštní fanoušky. Jeden z nich netouží po jeho autogramu, jeho snem bylo vlastnit Saudkovu obnošenou ponožku. A světově uznávaný fotograf rád vyhověl.

Článek

Tak to je opravdu hodně úchylné, šuškali si kolemjdoucí u televize Barrandov, když si fotograf Jan Saudek sundával červené ponožky a předával je fanouškovi. Ten si k nim dokonce přičichl a nahlas vykřikl: "Jsem nejšťastnější na světě."

Fanoušek se přihlásil do komparzu na natáčení talk show Jana Saudka. Už během něj byl asi nejvýraznějším divákem. Neustále rušil ostatní výkřiky, bylo vidět, že známý fotograf je jeho velkým vzorem. 

Saudek natáčel speciální díl své talk show. Hlavní hvězdou byla moderátorka Tereza Pergnerová, která se mediální pozornosti vyhýbá. "Pozvání od pana Saudka se odmítnout nedá, to je velká pocta," vysvětlila. Pergnerová během natáčení naznačila rozchod s dlouholetým partnerem Jiřím Chlebečkem. "Neumím lhát. Nic jsem sice neřekla, ale když se mě pan Saudek zeptal, můj výraz odpověděl asi za mě," vysvětlila.

Dalšími hosty Jana Saudka byli Richard Genzer, Michal Suchánek, Jitka Asterová a Milan Kňažko.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám