Hlavní obsah

Jacksonovo ucho zachránilo jeho nos

NEW YORK

Michael Jackson se podrobil další plastické operaci, kterou provedl německý profesor Werner Mang. Tentokrát si prý zákrok vyžádal zpěvákův nos. K úpravě byla údajně využita část z jeho ucha. Informoval o tom internetový server Sky News.

Foto: Jiří Smutný

Slavnosti se zúčastnilo značné množství diváků

Článek

Profesor Mang tvrdí, že Jacksonův nos se nacházel ve velmi špatném stavu, který způsobil velký počet plastických operací prodělaných v minulosti. Zákrok byl nevyhnutelný, neboť zpěvákův obličej se začal rozkládat. 

Mang, který proslul svými operacemi mnoha osobností ze světa showbyznysu, tvrdí, že zpěvákův nos se stal příliš vratkým poté, co chirurgové při minulých operacích kůži na obličeji napnuli na maximum.

Záchrana do dvou hodin

"Nos Michaela Jacksona je nyní v pořádku," pochválil si profesor. "Ale myslím si, že je posedlý plastickými operacemi, což je nebezpečné pro jeho zdraví i pleť," upozornil zároveň.

"Musíte oddělit kůži z jeho ucha a také využít podstatnou část chrupavky," vysvětlil prostřednictvím televizních obrazovek Mang zákrok. "Jde o skvělý materiál, jímž lze sestavit či poopravit nos," upřesnil.

Operace podle něj zabrala dvě hodiny. Pětačtyřicetiletý Jackson poté nosil na nose obvaz po dobu dvou týdnů.

Už žádná plastika pro Michaela

Americký zpěvák dosud přiznal pouze dvě plastické operace nosu. Podstoupil je prý proto, aby se mu snadněji dýchalo a lépe zpívalo. Mang však jeho tvrzení jednoznačně zpochybnil a je si jistý, že podobných plastik bylo podstatně více.

"Michael Jackson by už neměl nikdy podstupovat další zákroky na obličeji," varoval Mang s tím, že zpěvák měl se zákroky skončit už v době vydání svého alba Thriller.

"Chce se z černého muže proměnit v bílou ženu," poznamenal na adresu Michaelových opakovaných proměn.

Reklama

Související témata:

Související články

Zpěvák Jackson se objeví před soudem

Zpěvák Michael Jackson (45) se v pondělí zúčastní slyšení před soudem. Ten přitom jeho účast nepožadoval. Popový král chce osobní přítomností ukázat svůj zájem...

Kanaďan vyhrožoval e-maily Jacksonovi smrtí

Šestadvacetiletý Kanaďan Adrian Poffley z provincie Ontario byl v pátek obviněn z rozesílání e-mailů, v nichž americkému popovému zpěvákovi Michaelu Jacksonovi...

Výběr článků

Načítám