Hlavní obsah

Jacksonová se vrací na TV obrazovky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Zpěvačka Janet Jacksonová, která letos v únoru po celých Spojených státech vyvolala skandál s odhaleným ňadrem, se po delší odmlce znovu ukáže v americké televizi. Poslední březnový den vystoupí v ranním pořadu, který bude pro jistotu vysílán se zpožděním.

Foto: andreas weihs

Smrk se zlomil při spouštění na dopravník

Článek

Sedmatřicetiletá Jacksonová na šest týdnů zmizela z televizních obrazovek, nyní se na ni fanouškové mohou opět těšit. Zpěvačka bude hostovat v pořadu Good Morning America, který uvádí televizní stanice ABC.

Běžně je pořad vysílán živě, tentokrát však jeho přenos bude výjimečně se zpožděním pěti vteřin, aby se předešlo případným nepřístojnostem, které prý u nezbedné zpěvačky hrozí. Pozvání takřka zapovězené hvězdy vysvětlil zástupce ABC s tím, že hájí "svobodu projevu".

Reklama

Související témata:

Související články

Jacksonová: Odhalení ňadra bylo naplánované

Zpěvačka Janet Jacksonová, která při nedělním vystoupení na finálovém utkání zámořské ligy amerického fotbalu (NFL) v Houstonu nedopatřením odhalila své pravé...

Výběr článků

Načítám