Hlavní obsah

Jacksonová: Odhalení ňadra bylo naplánované

LOS ANGELES

Zpěvačka Janet Jacksonová, která při nedělním vystoupení na finálovém utkání zámořské ligy amerického fotbalu (NFL) v Houstonu nedopatřením odhalila své pravé ňadro, přiznala, že celá show včetně zdánlivého trapasu byla předem připravená. Ve středu ráno o tom informovala televizní stanice MTV.

Foto: zámek Konopiště
Článek

Zpěvačka přiznala, že se s pořadateli před "vystoupením dohodli, že by z jejího kostýmu v závěru show mohlo něco vypadnout". Konečné rozhodnutí prý padlo těsně po finálové zkoušce.

Potvrdila tak dohady, že se  producenti pořadu snažili jen zpestřit program, který sledovalo 800 miliónů diváků po celém světě. 

Nechtěla ukázat vše

Zároveň uvedla, že hudební televize MTV, která přenos spolu s kanálem CBS vysílala, prý předem o ničem neměla ani tušení.

Podle Janet však nikdo nepředpokládal, že by celá věc mohla zajít až tak daleko a odhalit její ňadro v plné kráse. "Nebyl to můj cíl. Omlouvám se všem, včetně diváků MTV, CBS a NFL," prohlásila Jacksonová.  

Televizi hrozí pokuta

Americká rada pro televizní vysílání však pro komerční trik nemá příliš velké pochopení a bude jednat o pokutě stanici CBS, která by mohla dosáhnout výše 27 500 dolarů (přibližně 742 500 korun). V takovém případě by to byla nejvyšší částka, která dosud byla televizi v USA udělena za přestupek. 

Podle britského zpravodajského serveru Ananova se Janetino odhalené ňadro stalo nejvyhledávanějším termínem internetového vyhledávače Lycos. Zpěvačka prý předčila dosud nejvyhledávanější pojmy týkající se atentátů ze září 2001. Rovněž na Google láme Jacksonová rekordy, stejný počet lidí se pídí jen po předloženém rozpočtu vlády amerického prezidenta George Bushe.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám