Hlavní obsah

Jackson prý zmanipuloval svou exmanželku

SYDNEY

Lisa Marie Presley se poprvé prostřednictvím televizních obrazovek vyjádřila k rozvodu se svým bývalým manželem Michaelem Jacksonem (45), který v současnosti čelí obvinění z pedofilie. Informují o tom internetové stránky ABC Online.

Foto: Markéta Nešporová

Ručně vyšívané fair trade šátky z bangladéšské organizace Thanapara Swallows

Článek

Vztah s králem popu se prý rozpadl, protože se dcera rockové legendy cítila bezmocná a protože věděla o podivných věcech, které nemohla nijak ovlivnit.

"Chci říct, že jsem byla bezmocná v mnoha ohledech, zvláště když jsem si uvědomila, že jsem jen součástí začarovaného kruhu, a když jsem viděla věci, s nimiž jsem nemohla nic udělat," vysvětlila Presley.

"To byl skutečný důvod, proč jsem odešla. Neptejte se mě ale na podrobnosti," uvedla v pořadu Enough Rope.

Dětem prý neubližoval

"Nikdy jsem ho ale nepřistihla, že by se špatně choval k dětem. Těmi podivnými věcmi mám na mysli záležitosti, které se týkají vztahu mezi mužem a ženou," upřesnila na otázku, zda svého manžela někdy viděla při obtěžování nezletilých.

Šestatřicetiletá Elvisova dcera v australském rozhovoru rovněž uvedla, že s ní Jackson během devatenáctiměsíčního manželství manipuloval. Dále prohlásila, že ji v současnosti k Michaelovi už neváží žádné city. Lisa Marie Presley se za Jacksona provdala v roce 1994.

Reklama

Související témata:

Související články

Michael Jackson dluží za leteckou dopravu

Vlna soudních žalob proti hvězdě světového formátu Michaeli Jacksonovi neustává. Cestovní kancelář nyní viní krále popu za to, že nezaplatil za listopadový...

Modelka se chce vdát za Michaela Jacksona

Dvacetiletá francouzská modelka Joanna Thomae prozradila, že by se ráda provdala za krále pop music Michaela Jacksona, který v současnosti čelí obvinění...

Michael Jackson řeší spor o své děti

Spor americké popové hvězdy Michaela Jacksona (45) a jeho bývalé manželky Debbie Roweové o výchovu jejich dvou dětí dospěl do dalšího kola. Oba se nyní...

Výběr článků

Načítám