Hlavní obsah

Jackson popřel, že by se měl stát otcem čtyřčat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Pětačtyřicetiletý zpěvák Michael Jackson prostřednictvím svých oficiálních internetových stránek popřel, že by s jistou ženou, která má údajně splnit úlohu náhradní rodičky, čekal přírůstek čtyřčat. Zprávy o jeho budoucím otcovství v úterý přinesl magazín US Weekly.

Foto: Divadelní soubor Tyl Slaná

Jana Cinková Matějíčková jako Laura Luthyová a Lukáš Kmínek jako Tom Tracy

Článek

Podle časopisu Jackson strávil se ženou pár dnů na Floridě. Ubytovali se spolu v luxusním hotelu na Miami Beach, v němž jen jediná noc stojí 4 tisíce dolarů (asi 112 tis. Kč).

Časopis oslovil zpěvákovu tiskovou mluvčí, která sice informace nepotvrdila, ale ani je výslovně nevyvrátila. "Na podobné zprávy neodpovídáme," uvedla stroze.

Nepravdivá zpráva

Zato Jackson tvrzení časopisu rychle popřel. Ve zprávě na oficiálních internetových stránkách MJJ source se uvádí, že "magazín US Weekly v úterý 20. července 2004 napsal, že Michael Jackson se stane otcem čtyřčat. MJJ source popírá platnost této zprávy".

Michael Jackson má již tři děti - Prince Michaela I. a dceru Paris Michael. Matkou obou potomků je zpěvákova bývalá manželka Debbie Rowe. Dále má syna Prince Michaela II., kterého počal se ženou - náhradní matkou, s níž se nikdy nesetkal.

V současné době čelí obvinění ze sexuálního zneužívání nezletilých, která však popřel a tvrdí, že je nevinen. Další soud se má konat v polovině září.

Reklama

Související témata:

Související články

Jackson vyplatil chlapci za mlčení milióny

Zpěvák Michael Jackson (45) zaplatil před jedenácti lety údajně zneužívanému chlapci dvacet tři milióny dolarů (asi 690 mil. Kč). Rodina oběti musela...

Výběr článků

Načítám