Hlavní obsah

Jackson má nové sídlo, Neverland pronajme

LOS ANGELES

Král pop music Michael Jackson, který čelí obvinění z pedofilie, opustil svůj Neverland v kalifornské Santa Marii. Luxusní sídlo je nyní k pronájmu. Zpěvák se odstěhoval do Beverly Hills, kde obývá dům v honosné čtvrti.

Foto: Josef Zajíc

Beseda k premiéře EVITA v Knihcentru Ostrava 12.3.2014 Zleva: R.Jícha,T.Savka,Hana Fialová,P.Fridrichovský,P.Gazdík,R.Coufalová,L.Holánková.

Článek

Na konci prosince loňského roku zpěvák pro televizi CBS News uvedl, že po prohledávání Neverlandu policií se v něm již necítil jako doma. Jacksonovo soukromí prý bylo narušeno a hudební legenda již nemá v úmyslu se do sídla vracet.

"Slavná usedlost s rezidencí o ploše 3 400 metrů čtverečních je k pronajmutí," napsal americký časopis People, podle něhož Jackson už zřejmě svůj pohádkový ranč nikdy nechce obývat.

Britský zpravodajský server Ananova informoval, že se Michael Jackson nastěhoval do vily, která patří skupině asijských obchodníků a jejíž hodnota se odhaduje na 15 miliónů eur (480 miliónů korun).

Sídlo s devíti ložnicemi, deseti koupelnami a saunou má celkovou rozlohu 9 tisíc metrů čtverečních a je nadstandardně vybaveno. Nabízí se z něj pohádkový výhled na Los Angeles, nechybí v něm dva bazény a tenisový kurt. Zpěvák podepsal roční smlouvu s možností následného odkoupení nemovitosti. Měsíční nájemné prý bylo stanoveno na 70 tisíc dolarů (téměř dva milióny korun).

Reklama

Související články

Jackson chce stále sdílet své lože s dětmi

Michael Jackson, který čelí obvinění ze sexuálního zneužívání dětí, se rozhodl poprvé od vznesení obvinění veřejně vystoupit. Učinil tak v diskusním pořadu 60...

Výběr článků

Načítám