Hlavní obsah

Ivetu Bartošovou kvůli bolestem hospitalizovali

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zpěvačka Iveta Bartošová byla v úterý odpoledne převezena do nemocnice na Královských Vinohradech v Praze, kde se musela podrobit lékařskému zákroku. Podle bulvárního tisku bylo důvodem hospitalizace nadměrné požití alkoholu v kombinaci s léky. Zpěvaččin asistent Štěpán Kerlesz to ale odmítl.

Článek

"Iveta byla minulý týden hospitalizována se zánětem cév a močových cest. Ve čtvrtek ji propustili, ale podcenila pravděpodobně svůj organizmus a několik hodin poté byla opět na pódiu."

"V pátek hrála Kim v muzikálu Miss Saigon. V neděli se jí to znovu ozvalo, stěžovala si na bolesti. V úterý byla nucena opět vyhledat lékařské ošetření," uvedl Kerlesz. Na otázku Práva, proč již minulý týden zrušila své vystoupení na koncertu pro Kapku naděje, který se uskutečnil ve Zlíně, uvedl: "Měla zdravotní problémy."

Momentálně je Bartošová v domácím ošetřování, ale již v sobotu by měla vystoupit na kulturní akci v Ústí nad Labem.

Reklama

Související články

Ivetu Bartošovou dojímá Miss Saigon

Iveta Bartošová, která ztvární hlavní roli v připravované české verzi proslulého muzikálového projektu Miss Saigon, je už naplno muzikálovou Kim. Zpěvačka...

Výběr článků

Načítám