Hlavní obsah

Iveta Lutovská získala za vítězství v České Miss dvoupokojový byt

Novinky, kaz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Česká miss Iveta Lutovská za vítězství v soutěži krásy získala na rok dvoupokojový byt v pražských Holešovicích, jehož součástí je rovněž terasa s pěkným výhledem na Holešovice a část Žižkova.

Článek

"Je to nádherný byt, moc se mi na něm líbí spojení obývacího pokoje s kuchyní. Obě tyto místnosti mají stejný moderní styl. A velkou radost mám z terasy. Tu jsem chtěla vždycky, když jsem se zajímala o nějaký byt," říká Iveta, která je z jihočeské Třeboně a podle svých slov si vždycky ráda poseděla venku.

Místo i pro zahradní nábytek

"Už jsem si také koupila zahradní nábytek a těším se, až tady uspořádám barbecue," dodává. Česká miss se pomalu v novém bytě zabydluje a obklopuje se věcmi, které se jí líbí.

.: Iveta Lutovská předvedla nový byt také novinářům.

FOTO: Jiří Herman

Za výhodu považuje také to, že centrum je poměrně blízko a že zároveň bydlí v poměrně klidném místě. Holešovice zná již z dřívějška díky ateliérům, v nichž jako modelka fotila.

.: Iveta Lutovská v kuchyni

FOTO: Jiří Herman

 .: Prostorná ložnice nového bytu Ivety Lutovské

FOTO: Jiří Herman

FOTO: Jiří Herman

.: Z prostorného obývacího pokoje se vychází na terasu.FOTO: Jiří Herman

.: Z prostorného obývacího pokoje se vychází na terasu.FOTO: Jiří Herman "Doufám, že tenhle krásný byt, který je vhodný pro dva, přesvědčí mého přítele, aby se sem nastěhoval  anebo aby za mnou alespoň jezdil častěji,"

přeje si Iveta. 

Také vicemiss se stěhují do nového

Byt od společnosti Sekyra Group získají na rok také obě vicemiss Tereza Budková a Zina Šťovíčková. V současné době se tento byt 3+kk, v němž budou společně bydlet, ještě zařizuje.

Nachází se v Praze 6,  je součástí bytového projektu Manovka I  a krásky to nebudou mít daleko do Divoké Šárky, na koupaliště Džbán či do obory Hvězda.

Reklama

Související články

Česká Miss Lutovská dostala nové auto

Klíčky od nového vozu převzala v úterý úřadující česká Miss Iveta Lutovská (25). Pokud si vůz nechá, bude teď "honit vodu" v červeném Golfu Trendline, nabitém...

Výběr článků

Načítám