Hlavní obsah

Iveta Bartošová tvrdí, že antidepresiva brala léta zbytečně

Novinky, jky

Česká zpěvačka Iveta Bartošová to neměla v poslední době jednoduché. Její syn Artur byl svěřen do péče otce, skončila v léčebně a nedávno jí zemřel otec. O svých problémech bude mluvit ve středečním večerním pořadu Top Star na televizi Prima. Mimo jiné také uvedla, že antidepresiva brala léta zbytečně, jelikož prý vůbec netrpěla depresemi.

Článek

„Je pravda, že jsem brala spoustu let antidepresiva. Lékaři se mi snažili pomoct, to není nic proti nim, ale v podstatě jsem brala tyto léky úplně zbytečně. Nakonec se ukázalo, že depresemi netrpím, ale že jde o stavy přepracovanosti,“ tvrdila Bartošová.

K těmto stavům ji prý dohnala touha po dokonalosti a perfekcionismus. „Každý se musí někdy zastavit a začít nad sebou přemýšlet. Já jsem kdysi chtěla, aby bylo všechno perfektní. Abych byla perfektní máma, stoprocentní v práci, aby všichni kolem mě byli spokojeni. Ale to nejde zvládnout. Přecenila jsem své síly,“ svěřila se s důvody, které vedly k jejímu zhroucení.

V době, kdy se vrátila z léčebny, přišla o svého syna Artura, kterého soud svěřil do péče otce Ladislava Štaidla. „Je to přechodné období, které se momentálně řeší. Já chci především chránit Artura, a proto o tom nebudu mluvit,“ nechtěla se k této záležitosti Bartošová příliš vyjadřovat.

Reklama

Související články

Bartošová před Deskou roku zkolabovala

Před udílením ocenění Deska roku 2007 se spekulovalo, zda v pražském Divadle Hybernia vystoupí zpěvačka Iveta Bartošová. Účast na vyhlášení byla vnímána jako...

Výběr článků

Načítám