Hlavní obsah

Iveta Bartošová je s Podhůrským stále šťastná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Iveta Bartošová vyvrátila dohady, které se v poslední době začaly ve společenských kruzích šířit. Mluvilo se o tom, že ji opět stíhají problémy s mužem, konkrétně se Zdeňkem Podhůrským, s nímž zpěvačka chodí. Důvodem lživých zpráv je podle ní jen závist.

Článek

Některá média dokonce informovala, že vztah Bartošové a Podhůrského je na pokraji zhroucení a zpěvačka zůstane opět sama. Na večírku Hany Zagorové se ale oba objevili bok po boku, výmluvně se drželi za ruce a občas se i objali a políbili.

"Asi někomu vadilo, že můj vztah se Zdeňkem Podhůrským je zatím v pořádku a že se máme rádi, proto rozšířil drby, že se určitě rozejdeme a že už jsem ho přestala bavit," vysvětlila Bartošová.

"Já si myslím, že když není právě o čem psát, jsem vděčný objekt k nejrůznějším spekulacím a řečem. Není těžké roznést zprávu, že Iveta se s Podhůrským rozešla, hned je o čem mluvit a co v časopisech tisknout. Přitom vůbec nic z těch řečí a pro mne nepříjemných drbů nemusí být pravda," ohradila se zpěvačka.

Svatba v nedohlednu

Trvání vztahu tak jednoznačně potvrdila, rozhodně však popřela, že by uvažovala o manželství. "To ne, na svatbu nemyslím," odmítla Bartošová, která se na večírek dostavila v bílém kostýmku se zelenkavým tričkem.

"Je jaro a mne lákají světlé barvy. Bílá především. Hodně jsem během posledního tři čtvrtě roku zhubla, tak mi dobře padne," uvedla spokojeně Iveta, která si jaro zpříjemňuje výlety do přírody.

"Můj syn Arturek dostal nové kolo, to původní mu už bylo malé, a tak na něm pořád rajtuje. Já ho ráda doprovázím na vyjížďky do přírody. Bydlíme mezi loukami a lesy, je tam moc hezká krajina, takže výlety jsou opravdu příjemné," uzavřela Bartošová.

Reklama

Související články

Ivetu Bartošovou dojímá Miss Saigon

Iveta Bartošová, která ztvární hlavní roli v připravované české verzi proslulého muzikálového projektu Miss Saigon, je už naplno muzikálovou Kim. Zpěvačka...

Výběr článků

Načítám