Hlavní obsah

Ivana Gottová poprvé na Primě: "Je usedlá a chybí jí život," tvrdí kolegové

Právo, Novinky, Gabriela Wolfová, Jana Perglerová
Praha

Ivana Gottová si v pondělí odbyla svoji premiéru jako moderátorka nového pořadu V.I.P zprávy na televizi Prima. Co na její moderátorské kvality říkají kolegové?

Článek

Bořek Slezáček, moderátor

"Sluší jí to. Je milá, sympatická. Jen by tomu seděl větší odvaz. Myslím, že ji svazují lekce mluvení a čtecí zařízení."

Eva Aichmajerová, moderátorka

"Na to, že nikdy před tím nemoderovala, tak to byl ucházející výkon. Na tento typ pořadu se mi ale nehodí, více by jí určitě seděly například večerní zprávy. Myslím, že V.I.P. zprávy na Primě by potřebovaly někoho mnohem více živého. Ivanka mi přišla příliš usedlá."

Lucie Koňaříková-Salamé, moderátorka

"Na televizní premiéru mi to přišlo dobré. Jen u ní postrádám trošku života a pohybu. Na to si ale časem zvykne praxí před televizní kamerou. Její hlas mi přijde příjemný."

Leoš Mareš, moderátor

"Držím jí palce, dál no comment."

Foto: Tomáš Holý, Právo

Leoš Mareš uváděl Školu filmových polibků

Simona Krainová, moderátorka a modelka

"Ivanu jsem neviděla. Slyšela jsem, že to nebylo nic moc. Začátky jsou ale vždycky těžké. Když jsem já měla premiéru v talkshow, tak mě také všichni kritizovali. Držím jí palce."

Martina Gavriely, kolegyně Gottové ve V.I.P. zprávách

"Překvapila mě. Hrozně se zlepšila. Líbila se mi moc. Doufám, že já to příští týden zvládnu také tak dobře."

Podle údajů TV Prima pondělní vysílání V.I.P. zpráv přílákalo 493 tisíc diváků. Pro srovnání - tolik lidí se průměrně dívá na Události České televize.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám