Hlavní obsah

Imitátor Vladimír Hron se dává na kariéru muzikálů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Většina lidí si herce Vladimíra Hrona (42) spojuje hlavně s imitováním slavných osobností. Přestože má několikaleté zkušenosti s divadlem, muzikál Kladivo na čarodějnice, kde již brzy ztvární roli kněze našeptávajícího hraběnce, je jeho první. Sám je zvědavý, jak se s rolí popere a svěřil se, že je to pro něj velká výzva.

Článek

"Hrát kladnou roli je ale naštěstí vždycky snazší, než hrát tu zápornou, takže doufám, že všechno zvládnu. Pamatuji si, že když jsem před pár lety začínal na divadle, vždycky jsem chodil za režisérem a říkal mu: ,Rejžo, dej mi nějakou svini!´. To je vždycky materiál na to rozvíjet se. A já doufám, že mě tahle role zase posune někam dál," přeje si bavič.

Zkoušení role si Hron nadmíru užívá. A je rád, že ho diváci konečně uvidí jinak než jako estrádního umělce. "Bude to opravdu něco jiného, než na co jsou zvyklí. Málokdo ví, že já jsem na divadle kdysi dávno začínal, ale hrál jsem spíše menší role, takže v showbyznysu tohle bude moje první velká muzikálová role," tvrdil známý imitátor.

Neměl na to čas 

Hron již několik návrhů hrát v muzikále dostal, zatím je ale vždycky z časových důvodů odmítl. U Kladiva na čarodějnice udělal výjimku.

"Když mi zavolali pánové z produkce a představili mi projekt, řekl jsem, že to nějak uděláme. Tenhle nápad se mi opravdu líbil. Je pravda, že vstoupit do muzikálové řeky byl pro mě odvážný krok. Ale nelituji," uvedl Hron.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám