Hlavní obsah

Iluzionista při úniku ze spoutání upadl do bezvědomí

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dublin

Irský iluzionista Keith Barry v pátek večer během vystoupení v Dublinu, kdy předváděl vrcholné číslo ve stylu mistra úniku Houdiniho, ohrozil své zdraví. Když se totiž snažil vymanit z potravinové fólie a lana, kterým byl omotán, upadl do bezvědomí.

BEZ KOMENTÁŘE: Kouzelník během vystoupení upadl do bezvědomí

 
Článek

Publikum v dublinském divadle Olympia nadšeně aplaudovalo, zatímco se na židli sedící Barry snažil osvobodit ze spoutání. Šestatřicetiletý iluzionista si ale nejspíš vzal příliš velké sousto, protože se mu únik stále nedařil.

A nejen to, najednou i s židlí přepadl dozadu a nejevil známky vědomí. Vzápětí za Barrym přiběhli jeho asistenti, opona se zatáhla a v sále se rozsvítila světla.

„Barryho manažer Eamonn Maguire šokované publikum informoval, že je představení u konce,“ uvedl v pondělí ráno pořadatel iluzionistické show.

Druhý den už byl opět na pódiu

Do druhého dne už se ale Barry plně zotavil a prostřednictvím Twitteru své příznivce uklidnil: „Dobré ráno všem. Včera v noci to bylo trochu šílené. Omdlel jsem uprostřed úniku. Dnes ráno jsem šíleně rozbolavělý. Děkuji za zájem - všechno už je nyní v pořádku. Keith“.

Někteří z fanoušků v internetové diskuzi ovšem pojali podezření, že Barry, který už v sobotu večer zase vystupoval na jevišti, ztrátu vědomí pouze nahrál. Jeho manažer to ale v komentářích popřel, informoval o tom irský zpravodajský server The Journal.

Reklama

Výběr článků

Načítám