Hlavní obsah

I miss Medková už vyměnila přítele

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

"Předsoutěžní" vztahy českých miss jsou asi opravdu prokleté. Po Lucii Váchové, jejíž vztah s přítelem Tomášem Andělem přežil jen pár týdnů jejího úřadování ve funkci Miss ČR, vyměnila přítele i první vicemiss Klára Medková. Jejím novým partnerem je bezmála dvoumetrový podnikatel Jan Kmoch.

Foto: Leona Brázdilová

Údolí Léskové s hotely Lanterna a Galik ve Velkých Karlovicích

Článek

"Přítel se hrozně bojí. Zatím mu můžu slíbit, že je jediný. Jak to bude dál, je ve hvězdách, ale věřím, že to vydrží," řekla Novinkám bezprostředně po svém zvolení v dubnu Klára Medková.

Tíhu nové role, nového způsobu života a zejména houfu nových ctitelů pravděpodobně školní lásky mladičkých miss nejsou s to unést. Vztah s Tomášem Hruškou, se kterým chodila přes dva roky, devatenáctiletá Klára z Vyškova ukončila a začala chodit se třiadvacetiletým Honzou Kmochem.

"Rozešli jsme se, když jsem potkala Honzu. Jiskra přeskočila a bylo jasno," řekla časopisu SPY první česká vicemiss. Na novém příteli blondýnce prý velmi imponuje jeho výška. Kmoch měří 199 cm.

Druhá vicemiss Markéta Divišová (20) se svým přítelem Ondrou chodí stále a je přesvědčena, že se v tomto směru nic nezmění.

Reklama

Související témata:

Související články

Miss už jsou pojízdné

Lucie Váchová a Klára Medková od středy jezdí Toyotou Yaris, kterou získaly díky svému umístění na finálovém večeru soutěže o nejkrásnější českou dívku. Lucie...

Výběr článků

Načítám