Hlavní obsah

Hvězdná Sarah Jessica Parkerová se znovu objevila na přebalu Vogue

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sarah Jessica Parkerová patří mezi jedny z nejlépe placených hereček v Hollywoodu. Role v populárním seriálu Sex ve městě jí zaručila virtuální nesmrtelnost. Nyní se Parkerová objevila už poněkolikáté na titulce srpnového čísla Vogue a patří tak v tomto směru mezi nejúspěšnější ženy světa.

Článek

Sarah Jessica Parkerová také aktivně pracuje jako producentka, tisková mluvčí, manželka a matka tří dětí. A jak to všechno může zvládat, když má osmiletého syna Jamese Wilkieho a dvouletá dvojčata Lorettu a Tabithu?

„Pomáháme si s manželem. Jsme velmi praktičtí rodiče. A rodina by si měla pomáhat,“ uvedla v srpnovém čísle amerického Vogue Parkerová, jejímž manželem je herec Matthew Broderick.

Herečka dlouho bojovala s neplodností a dcery jí donosila náhradnice. „Doufám, že mi vydrží moje energie,“ dodává herečka, kterou můžete sledovat v její životní seriálové roli od 15. srpna na stanici Prima LOVE, která bude vysílat seriál Sex ve městě postupně od první série.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám