Hlavní obsah

Hvězdě Pirátů z Karibiku nahota nevadí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britská herečka Keira Knightleyová si milostné scény při natáčení filmu užívá, zejména když při nich musí i něco svléct. Má totiž pocit, že takové scény ji přímo osvobozují.

Článek

Dvaadvacetiletá hvězda Pirátů z Karibiku si tak například vychutnala lechtivé scény v roce 2005, když se točil film Domino. Vůbec poprvé se ale před kamerou svlékala v hororovém filmu Díra - a to jí bylo teprve 16 let.

"Milostné scény jsou snadné," říká. "Fakt s nimi nemám žádný problém. Opravdu to pro mě bylo osvobozující, když jsem se ve filmu Domino ocitla uprostřed pouště nahoře bez ničeho, zato ve společnosti okouzlujícího chlapa z Venezuely." Tím byl její spoluherec Edgar Ramírez.

Ovšem ukazuje se, že i osvobozující pocit této 22leté herečky ze svlékání má své hranice. Jestliže jí vůbec nevadí být před kamerou "nahoře bez", pak o svlékání dolní části spodního prádla ani neuvažuje.

"S poprsím nemám problémy, tam dvojnici nepotřebuji. Pro obnaženou zadní část těla ale dublérku používám," připouští.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám