Hlavní obsah

Hvězda show Jackass Ryan Dunn zahynul při autonehodě

Novinky, Jakub Kynčl
Filadelfie
Aktualizováno

Američan Ryan Dunn (34), jeden z členů bláznivé skupiny Jackass, zahynul v noci z neděle na pondělí za volantem svého vozu Porsche 911. Na cestu se zřejmě vydal pod vlivem alkoholu. Jeho vůz vylétl ze silnice v městském okrsku West Goshen nedaleko Filadelfie ve státě Pensylvánie. V automobilu vyjma něj zahynul ještě jeden zatím neidentifikovaný člověk.

Foto: Profimedia.cz

Ryan Dunn na premiéře snímku Jackass 3D

Článek

Ryan Dunn řídil svůj vůz Porsche 911 GT3 vyrobený v roce 2007. Pravděpodobně nezvládl řízení a s vozem vyletěl ze silnice, narazil do stromu a automobil během vteřin pohltily plameny. Spolu s ním zemřel ve voze ještě jeden pasažér. Jeho totožnost se však policistům zatím nepodařilo zjistit.

Foto: Profimedia.cz

Z luxusního vozu zbylo jen absolutní minimum.

Nehoda se stala okolo třetí hodiny ranní na silniční komunikaci Route 322, která je spíše vedlejší cestou a v noci je jen velmi špatně osvětlená. Smrt známého rebela potvrdila April Margerová, matka jednoho z jeho hereckých kolegů ze skupiny Jackass, Bama Margery.

Foto: Profimedia.cz

Tuto fotografii umístil Ryan Dunn (na snímku vlevo) jen několik hodin před smrtí na sociální síť Twitter.

Zdá se, že Dunn vyšel smrti vstříc tím, že usedl opilý za volant svého auta. Jen několik hodin před osudnou nehodou vložil na Twitter aktuální fotografii, na které pil alkohol.

Foto: Profimedia.cz

Nekvalitní snímek ukazuje přesné místo havárie.

Podle jednoho z přátel, kteří s Dunnem trávili večer, jejich kamarád vypil mezi půl jedenáctou večer a čtvrt na tři v noci jen tři piva a tři "holčičí panáky". Uvedl, že nebyl tak opilý, aby nemohl řídit. Podle jiné osoby, která byla také uvnitř baru, vypil velké množství alkoholu a byl "na šrot".

Poměrně záhy se na internetu objevily falešné články, které tvrdily, že Dunn ve skutečnosti není mrtvý, ale vše jen zinscenoval, aby měl pro svůj další pořad nějakou pořádnou show. Tyto informace však byly rychle dementovány jako hoax, když i jeho blízký přítel a nepsaný kápo skupiny Jackass Johnny Knoxville vyjádřil skrz Twitter svůj zármutek.

"Dnes jsem ztratil svého bráchu Ryana Dunna. Moje srdce je nyní s jeho rodinou a jeho láskou Angie. Odpočívej v pokoji Ryane, miluju tě, kámo," tweetnul v pondělí Knoxville.

Foto: Profimedia.cz

Ryan Dunn (vlevo) a Johnny Knoxville při jednom ze svých čísel v rámci show Jackass.

Ryan Dunn se objevil ve všech celovečerních snímcích skupiny Jackass a pravidelně v rámci této show vystupoval léta na MTV. Uchytil se ale i v dalších zvláštních reality show, například ve Viva La Bam či Homewreckers.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám