Hlavní obsah

Hůlka se podruhé rozešel s o dvacet let mladší Vaňkovou

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Zpěvák Daniel Hůlka (41) se rozešel po roční známosti se zpěvačkou Šárkou Vaňkovou (21). Jde o druhý rozchod páru a podle Hůlky tentokrát definitivní.

Článek

"Ano, je to pravda. Rozešli jsme se. Je pravda, že už je to podruhé, ale troufám si říct, že tentokrát už žádný návrat nebude,  řekl Novinkám Hůlka.

Poprvé se Dan se Šárkou rozešel loni v září. Protože bydleli ve společné domácnosti v Danově bytě na pražských Vinohradech, Hůlka se odstěhoval do svého domu v Jevanech a Šárka si měla najít nové bydlení.

Ještě v prosinci se ke stěhování stále neměla a Danovi tak byla neustále nablízku. Oslavu Nového roku už trávili na jachtě v Chorvatsku zase společně.

Scénář se opakuje. Nyní opět Hůlka opustil byt na Vinohradech a Šárka si hledá pronájem. "Je to opravdu definitivní. Přestali jsme si jednoduše rozumět a nemělo cenu náš vztah prodlužovat," dodal zpěvák. Nikdo třetí prý za rozchodem nestojí.

Hůlka se nyní chce soustředit především na práci. Vedle účinkování v muzikálech chystá oslavu svých 42. narozenin, které má na Mezinárodní den dětí 1. června. O den později je oslaví koncertem v Betlémské kapli.

Reklama

Související témata:

Související články

Daniel Hůlka a Šárka Vaňková se rozešli

Milenecký pár Daniel Hůlka (41) a Šárka Vaňková (21) se po půlročním vztahu rozešli. Za rozchodem nestojí nová známost ani jednoho z partnerů. Konec vztahu...

Výběr článků

Načítám