Hlavní obsah

Hugh Jackman zná recept na šťastné manželství

Hollywood

Hugh Jackman (41), který byl před nedávnem vyhlášen nejpřitažlivějším mužem planety, je od roku 1996 šťastně ženatý s Deborrah-Lee Furnessovou. Jackman tvrdí, že klíčem ke šťastnému manželství je dát si občas rande. Pochopitelně s manželkou.

Foto: Profimedia.cz

S manželkou se seznámil při natáčení australské televizní show. Už několikrát se svěřil s tím, že to byla láska na první pohled.

Článek

Jackman je ženatý s Deborrou-Lee Furnessovou od roku 1996. Reportérům amerického listu OK! řekl, že si s manželkou čas od času udělají čas na to být jen ve dvou. Podle něj je totiž zásadní "udržovat ve vztahu jiskru".

Najde si volný čas pro rodinu

"Je hodně důležité vyhradit si večer na rande, jen ve dvou, bez dětí," říká Jackman. A tak ačkoliv zanedlouho bude hrát spolu s Danielem Craigem ve hře na Broadwayi, na Halloween si už udělal volno pro rodinu.

Byla to láska na první pohled

Jackman s Furnessovou adoptoval dvě děti, devítiletého Oscara a čtyřletou Avu. S budoucí manželkou se setkal při natáčení australské televizní show. Už několikrát se svěřil s tím, že to byla láska na první pohled.

"Byla nádherná. Všichni, kdo se kolem natáčení motali, do ní byli zamilovaní. I já jsem do ní byl dlouho zamilovaný a už po třech měsících jsem začal plánovat, jak ji požádám o ruku," svěřuje se Jackman.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám