Hlavní obsah

Hugh Grant vybíral zásnubní prstýnek

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Sotva po tříměsíční známosti udělal britský herec Hugh Grant ze své přítelkyně Jemimy Khanové zřejmě snoubenku. Podle zdrojů z jeho blízkého okolí ji prý požádal o ruku jen několik dnů poté, co dvojici novináři vystopovali, jak společně v nejlepších londýnských klenotnictvích vybírají prstýnek a náramek.

Foto: Josef Zajíc

Ostrava 6.10.2016. Osudový okamžik v Ostravském muzeu. Fotografie zříceného mostu.

Článek

Ačkoliv žádný z majitelů zlatnictví, které pár navštívil, nechtěl o nákupu nic prozradit, přítelkyně Khanové tajemství neudržela.

"Je s Hughem skutečně šťastná. Sice museli zpočátku překonat fakt, že je Grant slavným a světoznámým hercem, ale podařilo se jim to vyřešit," řekla a naznačila tak možnost brzkého sňatku.

Marně se skrývali

Čtyřiačtyřicetiletý herec před několika dny navštívil s Jemimou renomovaného výrobce diamantových šperků Wint & Kidd v londýnské čtvrti Notting Hill, který měl otevřeno speciálně jen kvůli němu.

"Nakupovali v naprostém soukromí asi třicet minut a při odchodu je chránila a skrývala před okolím čtveřice zaměstnanců zlatnictví," prozradil majitel sousedního obchodu John de Smith.

O den později vystopovali novináři skrývající se pár v luxusním zlatnictví Hamilton & Inches v honosné londýnské čtvrti Knightsbridge. Při odchodu se je podařilo zachytit v objetí a při polibku.

Grant, který žil v letech 1987 až 2000 s herečkou Elizabeth Hurleyovou, se začal s třicetiletou Jemimou scházet letos v červnu jen několik dnů poté, co se rozvedla s Pákistáncem Imranem Khanem.

Reklama

Související články

Hugh Grant zdrhnul před prostitutkami

Britský herec Hugh Grant nikdy zrovna netrpěl ostychem před příslušnicemi nejstaršího řemesla a svou náklonností k nim je dobře znám. Tentokrát...

Hugh Grant je podle exmilenky sexuální maniak

Populární britský herec Hugh Grant se na filmovém plátně jeví jako slušný a dobře vychovaný mladík, ve skutečnosti je neukojitelným sexuálním maniakem....

Výběr článků

Načítám