Hlavní obsah

Hugh Grant si obličej stahuje neviditelnou páskou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Herec Hugh Grant přišel na to, jak si vyhladit vrásky a nemuset přitom na operaci. Při natáčení svého posledního filmu Hudbu složil, slova napsal nosil přes obličej neviditelnou stahovací pásku a byl z ní tak unešený, že si ji nesundal ještě týden po dotočení snímku.

Článek

"Hrál jsem zpěváka kapely z 80. let, takže jsem musel mít lifting. Měl jsem na obličeji neviditelný stahovací pásek, který působil dojmem, jako bych měl opravdový lifting. Strašně se mi to líbilo a nesundal jsem to ještě další týden," líčil Grant.

Šestačtyřicetiletý britský herec si v romantické komedii zahrál po boku americké herečky Drew Barrymorové zpěváka Alexe Fletchera, který byl členem kdysi populární kapely a na několik dalších let se stáhl ze scény. Najednou ho oslovila jedna zpěvačka a požádala ho, aby jí napsal hity na její album a ještě si s ní zazpíval duet, jenže Fletcher nenapsal pár let ani notu. Film bude mít v českých kinech premiéru tento čtvrtek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám