Hlavní obsah

Hugh Grant je podle exmilenky sexuální maniak

Novinky, Korzo/P
LONDÝN

Populární britský herec Hugh Grant se na filmovém plátně jeví jako slušný a dobře vychovaný mladík, ve skutečnosti je neukojitelným sexuálním maniakem. V rozhovoru pro list News Of The World to o něm alespoň tvrdí jeho bývalá milenka Kasia Komorowiczová.

Foto: archiv NADACE AGEL

Nový automobil pomáhá paní Renatě vrátit se zpět do běžného života.

Článek

Grant se s ní seznámil před čtyřmi lety. Tehdy však zároveň chodil také s herečkou a modelkou Elizabeth Hurleyovou.

Hugh se nejprve projevil jako vášnivý milenec

"Proto se snažil náš vztah utajit. Již na první schůzce se projevil jako zkušený a vášnivý milenec," uvedla třicetiletá Komorowiczová, která pochází z Polska a v současné době pracuje jako hosteska v ženevském sídle OSN.

Listu prozradila rovněž podrobnosti ohledně jejich prvního intimního setkání. Než prý stačila odemknout dveře své garsonky, strhal z ní Grant šaty a pak se spolu oddávali divokým sexuálním hrátkám na podlaze v předsíni.

"Při milování dokázal být současně brutální i něžný a měl fantastickou výdrž," pochválila si Kasia, které herec sliboval, že se s ní ožení. Rovněž chtěl, aby mu v budoucnu porodila děti.  

Brzy ji pustil k vodě

"Místo toho mě nakonec surově odkopnul," postěžovala si hosteska a dodala, že teprve poté, co se jí nabažil a opustil ji, zjistila, že podobně se choval i k několika dalším ženám, s nimiž si ve stejné době užíval.

Reklama

Související články

Hugh Grant chce ženu a děti

Na každého jednou dojde. I slavný filmový hezounek a lamač ženských srdcí Hugh Grant už přiznal, že by nejradši následoval příkladu své bývalé lásky...

Hugh Grant se stěhuje na venkov

Nové krásné venkovské sídlo si pořídil britský herec Hugh Grant. Stejně jako jeho londýnský byt i nový dům se nachází jen kousek od venkovské usedlosti...

Hugh Grant zdrhnul před prostitutkami

Britský herec Hugh Grant nikdy zrovna netrpěl ostychem před příslušnicemi nejstaršího řemesla a svou náklonností k nim je dobře znám. Tentokrát...

Výběr článků

Načítám