Hlavní obsah

Hugh Grant byl zatčen za útok na fotografa

LONDÝN

Britský herec Hugh Grant byl ve středu zatčen za údajný útok na fotografa, který jej požádal, zda si jej může vyfotit. Grant po něm prý mimo jiné hodil krabici s jídlem. Po zaplacení kauce je šestačtyřicetiletý herec na svobodě, informoval list Daily Star.

Článek

Incident se stal v úterý okolo desáté dopoledne tamního času v blízkosti Grantova bydliště. Fotograf Ian Whittaker tvrdí, že hvězda se zrovna patrně vracela z joggingu, když ji požádal o snímek.

"Asi měl špatný den, protože mne na ulici napadl. Několikrát mne nakopl do nohou a myslím, že jsem spadl na kolena," dal se slyšet třiačtyřicetiletý fotograf. Grant prý pak po něm hodil krabici s jídlem, konkrétně fazolky s rajčatovou omáčkou. Scénu zachytil jiný "paparazzo" a snímky otiskl bezplatný večerník LondonPaper.

Metropolitní policie sdělila, že Grant se po stížnosti Whittakera dostavil na stanici dobrovolně. Asi hodinu byl vyslýchán. Propuštěn byl na kauci a na policii se má dostavit znovu za měsíc.

Bouřlivák Grant je známý například z filmů Čtyři svatby a jeden pohřeb, Notting Hill nebo naposledy Hudbu složil, slova napsal. Třináct let chodil s kolegyní a bývalou modelkou Elizabeth Hurleyovou, nedávno se rozešel s Jemimou Khanovou.

Známý je jeho skandál z roku 1995, kdy byl přistižen s prostitutkou v autě při orálním sexu. Ona byla odsouzena na půl roku do vězení a on k pokutě a dvěma letům podmínečného trestu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám