Hlavní obsah

Hokejista Eliáš se v tajnosti oženil s moderátorkou

PRAHA

Menší pozdvižení způsobil hokejový útočník Patrik Eliáš při svém proslovu po převzetí ceny za sedmé místo v anketě Zlatá hokejka. Jen tak mezi řečí prohodil, že se před více než dvěma týdny oženil se svou přítelkyní moderátorkou Petrou Volákovou.

Článek

"Poprvé nás to napadlo na Bahamách, kde jsme viděli Alessandra Del Piera se svou 'skoroženou'. Leželi jsme s Patrikem na pláži a oni šli kolem, tak je Patrik jako stará drbna šmíroval," vylíčila Voláková, která přijala v této záležitosti dobrovolně roli Eliášovy tiskové mluvčí. "Pak se sami na pláži vzali a my jsme si řekli, že je to bomba. Takhle bez stresu a všeho možného plánování, že by se nám to líbilo," dodala půvabná moderátorka.

Kapitán New Jersey však v sobě nezapřel Ďábla. "Mně osobně to teda bylo jedno, co tam dělali, mě jako fotbalového fanouška hlavně zaujalo, že tam byl Del Piero," řekl Eliáš se širokým úsměvem. "Rodiče to však věděli, nadhodili jsme jim to při Petřině promoci a nakonec nám to takto i odsouhlasili," dodal.

Svatbu ještě musí v ČR legalizovat

Jejich nápad však neměl pouze nadšené příznivce. "Zase tak jednoduché to nebylo, protože z každé rodiny byl jeden, kterému to bylo líto. U mě to byl táta a u Petry máma, takže ti drželi při sobě," přiznal Eliáš. "Teď už jsou však zajedno. Když viděli fotky, tak říkali, že jsme udělali dobře a byl to takhle náš den. Jak já říkám, když je svatba, tak jsou dvě cesty; buď udělat obrovskou megaoslavu a velkou svatbu nebo to vzít takhle jako den, který patří jen těm dvěma," doplnila svého manžela Voláková.

Jedním z důvodů utajení je i skutečnost, že Eliáš s Volákovou zatím nejsou právoplatní manželé ve své rodné vlasti. "Ten obřad nebyl podle našich zákonů, neboť na Maledivách ani není ambasáda, takže by to ani nešlo takhle zařídit," řekla Voláková. "Musíme to tedy ještě legalizovat v Čechách, ale to už chceme pojmout jen v džínách a až budou mít volno, tak někde něco podepsat," dodala. "Takže jsme polomanželé," glosoval Eliáš.

Oddala je surfařka

Svatba měla i další odlišnosti. "Byli jsme naboso a tradičně oba v bílém, ale Páťa měl vyhrnuté kalhoty, fotili jsme se různě ve vodě a bylo to takové spontánní. Oddala nás nějaká surfařka z Nového Zélandu. Prstýnky také máme, ale náš estét si ho chce ještě měnit," rýpla si Voláková. "Bylo to moc narychlo, já ho chci mít něčím zvláštní a budu si ho dolaďovat," uvedl Eliáš.

Podle obou manželů se "mnohé" změnilo. "Já jsem starší," řekla Voláková. "A já jsem hrozně vyzrál za ty poslední dva, tři týdny," rozesmál se Eliáš.

Dodatečnou svatbu pro přátele již toto léto nestihnou. "My ty věci rádi spojujeme, takže příští rok oslavíme dohromady tu svatbu a Stanley Cup," přidala odvážný tip Voláková, která bude i na přání otce o zachování rodu Volákových užívat jméno Eliáš-Voláková.

Jágr: Eliáš je koumák

Jeho svatba očividně zaskočila i Jaromíra Jágra, vítěze Zlaté hokejky. "Byla to pro mě novina asi tak jako pro všechny ostatní, protože jsem o tom ani nikde nečetl a je zajímavé, jak dva takhle známí lidé to dokážou zatajit. Je to prostě koumák," smál se Jágr.

Sám se o něco takového pokoušet nehodlá, ačkoliv média v poslední době spekulovala o jeho svatbě více než kdy jindy. "Ono je zase na druhou stranu lepší, když se to schová někde v Třebíči, nebo na nějaké vesnici než v Praze," přemítal Jágr, než se dozvěděl, že se Eliáš s Volákovou brali v ostrovním ráji uprostřed Indického oceánu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám