Hlavní obsah

Hledá se profesor Snape. Můžete to být i vy

Novinky, nčs

Pokud jste fanouškem čarodějnické ságy o Harrym Potterovi, umíte dobře anglicky a vyznáte se v lektvarech, pak máte šanci stát se skutečným profesorem Snapem. Rodina z Velké Británie shání pro svého syna Tobyho opravdového učitele, který bude věrnou kopií profesora z Bradavic.

Foto: Profimedia.cz

Profesor Severus Snape (Alan Rickman) ve filmovém zpracování příběhu J. K. Rowlingové

Článek

Ve výčtu požadavků se kromě perfektní znalosti příběhu kouzelníka ze školy čar a kouzel v Bradavicích objevuje i nutnost předchozí zkušenosti s lektorstvím. Aprobací budoucího učitele budou, stejně jako v knižní předloze J. K. Rowlingové, lektvary - tedy chemie. Vyznat by se ale měl i v biologii a fyzice, uvádí požadavek na webu Tutorhouse, kde mohou britští rodiče hledat soukromé učitele pro své děti.

Netradiční vzdělávání 11letého fanouška Harryho Pottera, který s přírodními vědami bojuje, pochopitelně nebude zadarmo. Rodina nabízí jako odměnu štědrých 75 liber na hodinu (2200 korun). Za tuto částku se jednou týdně potenciální zájemce převtělí do profesora ze Zmijozelu, kterého jedni milují a druzí nesnáší.

Foto: Profimedia.cz

Britská rodina hledá věrnou kopii přísného učitele.

Rodina požaduje, aby budoucí pedagog skutečně představoval co možná nejvěrohodnější kopii přísného profesora, nosil autentický hábit, používal kouzelnickou hůlku a další pomůcky, které nechyběly v bradavických učebnách. Náklady spojené s kouzelnickým vybavením rodina rovněž proplácí.

Aby se Toby cítil skutečně jako kouzelnický syn, provedou rodiče i některé úpravy v domě. Kuchyně se tak promění v interaktivní kouzelnickou třídu, která bude skutečně připomínat pohádkové prostředí jednoho z nejznámějších kouzelnických příběhů.

Reklama

Výběr článků

Načítám