Hlavní obsah

Hiltonová prý ve vězení nejí, odvolávat se ale nebude

– LOS ANGELES

Nejí, nespí a bere antidepresiva. Tak znějí poslední informace o Paris Hiltonové, která se v pátek vrátila zpátky za mříže. Dědička hotelového impéria a patrně momentálně nejslavnější americká vězeňkyně se v sobotu svěřila, že svým obhájcům dala pokyn, aby se proti rozhodnutí poslat ji zpět do vězení neodvolávali.

Článek

"Být ve vězení je zatím ta nejtvrdší věc, jakou jsem zažila," píše šestadvacetiletá Paris v prohlášení, které do oběhu pustil její obhájce Richard Hutton. "Během několika posledních dní jsem měla spoustu času k přemýšlení a věřím, že se touto zkušeností učím a vyvíjím," dodala,

Hiltonová se musela vrátit do věznice v pátek poté, co soudce zvrátil rozhodnutí šerifa propustit ji do domácího vězení poté, co si odpykala pouhé tři dny z původního trestu. Paris byla odsouzena k 45 dním vězení poté, co byla v únoru přistižena při řízení automobilu bez platného řidičského oprávnění. O to přišla kvůli loňskému prohřešku, kdy usedla za volant pod vlivem alkoholu.

Po jejím nástupu do vězení se předpokládalo, že si odsedí jen 23 dnů na základě kalifornského zákona, jenž umožňuje trest zkrátit pro dobré chování. Nyní soudce rozhodl, že si po krátkém extempore, kdy si doslova vybrečela propuštění do domácího vězení, bude muset trest odsedět celý.

I teď prý multimilionářka známá vymetáním večírků neustále pláče a je velmi vyčerpaná, hlásí zdroje z věznice, kde ji v sobotu navštívil její psychiatr. Nyní je umístěna v samostatné cele s prosklenými dveřmi, kde je neustále pod dohledem. Dostává prý navíc antidepresiva.

V sobotním prohlášení se Hiltonová, která se v uplynulých čtyřech letech prakticky neustále objevovala na titulních stránkách bulvárních novin a časopisů kvůli opileckým výstřelkům, řádění na večírcích či zvyku nenosit spodní prádlo, pozastavila nad pozorností, jakou jejímu případu sdělovací prostředky věnují.

"Budu doufat, že se veřejnost a média začnou věnovat důležitějším věcem, jako jsou například ti muži a ženy, kteří slouží naší zemi v Iráku a na dalších místech světa," uvedla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám