Hlavní obsah

Hiltonová dostala za řízení v opilosti podmínku

Právo, fer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Tři roky podmíněně, pokuta 1500 dolarů (asi 33 tisíc korun) a povinná účast na školení o bezpečnosti na silnicích - to je trest, který v pondělí vynesl kalifornský soud nad Paris Hiltonovou. Tato příležitostná zpěvačka a herečka a okrasa společenských večírků byla odsouzena za dopravní přestupky spáchané pod vlivem alkoholu.

Článek

Policisté Hiltonovou  v září zastavili, když ve svém mercedesu překročila hollywoodských ulicích povolenou rychlost, a naměřili jí 0,8 promile v krvi.

Podle prvních reakcí médií je to důkaz preferenčního zacházení s celebritami. Paris Hiltonová k soudu ani nepřišla, vše za ni vyřizovali její právníci, kteří se rozhodli neodporovat tvrzením obžaloby. Soudce jim vyšel vstříc, když rozhodl, že podmínku lze zkrátit o rok, pokud obžalovaná odpracuje 40 hodin ve službách pro veřejnost.

Paris Hiltonová se proti rozsudku neodvolá "Jak mi říkala, je šťastná, že má tuhle záležitost za sebou, tlumočil reakci dědičky hotelové sítě její mluvčí Elliot Mintz.

Podmíněný trest v jejím případě mj. znamená, že po celou dobu jeho platnosti bude pro ni platit zpřísněný režim, kdy nesmí mít v krvi ani desetinku promile alkoholu nad normální úroveň.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám