Hlavní obsah

Helena Zeťová to na jaře rozjede

PRAHA

O zpěvačce Heleně Zeťové (25) se říká, že je tornádo otloukané životem. V patnácti letech odešla z domova a začala vystupovat s černošskou kapelou na španělském ostrově Lanzarote. Dnes je už prý trochu klidnější a na jaře to chce pořádně rozjet s novou deskou.

Článek

Tam potkala Itala, do kterého se zamilovala, pak zase Řeka, nakonec si namluvila Čecha, s nimž se také rozešla. Má prý zkušenosti s drogami, potratem, i s fotografováním pornosnímků. To vše je ale dnes prý už jen dávnou minulostí.

Když se rozpadla skupina Black Milk, v níž Helena zpívala, postavila vlastní kapelu a hudba se pro ni stala cílem číslo jedna. "Nyní jsem se konečně tak trochu uklidnila a věnuji se hlavně svojí práci. Chci se totiž definitivně uplatnit jako zpěvačka. Jsem teď bez mužského, protože ani nemám čas se po něm poohlédnout. Přiznávám, že mi partner chybí, ale vím, že vždycky, když žena chlapa moc usilovně hledá, tak to nepřijde. Takže já teď žádného chlapa schválně nehledám," svěřila se plavovláska Helena.

Nesmím usnout na vavřínech

"Teď se mi daří, jenom nesmím usnout na vavřínech. Mám novou desku s názvem, který pro mě vyjadřuje celý tento rok: Pojďme to rozjet. Natočila jsem i videoklip, připravuji turné pro malé klubové scény. Zpívám písničky z různých žánrů, pop, rock..., každý si tam něco najde. A na jaře to opravdu rozjedu.

Nejprve se chystám do Řecka, protože tady je mi pořád zima a to hnusné počasí už nemohu vydržet. V Řecku je letos v této době také prý docela chladno, ale určitě ne tak nevlídně jako u nás. Chtěla bych tam víc cestovat, nejspíš si najmu auto, abych mohla objevovat, ale to všechno záleží na penězích. A kdo ví, třeba už taky nebudu sama," usmála se zpěvačka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám