Hlavní obsah

Heidi Klumová touží po dalším dítěti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Německá topmodelka Heidi Klumová, která se začátkem května stala maminkou dcerky Leni, si mateřství užívá. Počítá s podporou svého nového přítele, zpěváka Seala a nevylučuje, že by s ním mohla mít svého dalšího potomka.

Foto: Jiří Smutný

Pavilon Anthropos, Pisárecká 5, Brno

Článek

"Mateřství je úžasná věc," sdělila Klumová pro list New York Post. "Často od ostatních lidí slýcháte, že je to jiná láska, ale nerozumíte tomu, dokud to sami nepoznáte."

"Je to cit, který jste nikdy neznali. Je to naprosto odlišná láska než ta, kterou cítíte ke své rodině nebo k partnerovi," svěřila se jednatřicetiletá Heidi. 

Na vdavky nepomýšlí

Navzdory rozchodu s biologickým otcem Leni, majitelem stáje Formule 1 Flaviem Briatorem, prožívá topmodelka jedno z nejšťastnějších období svého života. Je zamilovaná do jednačtyřicetiletého zpěváka Seala, svatbu však nechystají.

"Nepotřebuji se vdávat, abych dokázala lásku. Když jsem byla vdaná, cítila jsem se dobře. V manželství jsem prožila šest let. Nepředpokládali jsme, že svazek jednou skončí, přesto se tak stalo. Teď nikam nepospíchám. Ale určitě chci další dítě," prozradila Klumová.

Klumová byla již jednou vdaná, než v roce 2002 potkala Briatoreho. Následující rok otěhotněla, v únoru 2004 se však snoubenci rozešli. Krátce nato modelka prohlásila, že jejich vztah stále trvá, ve stejné době se však již stýkala se Sealem. V červnu poměr se zpěvákem potvrdila.

Reklama

Související témata:

Související články

Top modelka Heidi Klumová otěhotněla

Německá supermodelka Heidi Klumová na čas vystřídá roli manekýnky za mateřství. Na jaře příštího roku totiž se svým partnerem Flaviem Briatorem očekává...

Rozchod Heidi Klumové s Briatorem byl vtip

Německá topmodelka Heidi Klumová a šéf stáje Formule 1 Flavio Briatore, kteří v polovině letošního února oznámili, že se rozešli, jsou stále spolu a dokonce...

Výběr článků

Načítám