Hlavní obsah

Heidi Janků si navzdory nemoci života užívá

Novinky, Korzo
PRAHA

Zpěvačka Heidi Janků sice nezáří každý týden z televizní obrazovky, ani není muzikálovou hvězdou, ale lidé ji dobře znají a mají ji rádi. Brázdí totiž republiku a z koncertních pódií rozdává lidem radost. Nyní pokřtila svou novou desku s názvem Buď a nebo a objevil se i klip s její písničkou nazvaný Těžko se loučím.

Foto: Petr Oliva
Článek

"Jezdím po republice, abych se dostala mezi lidi. Mám je moc ráda a ráda pro ně zpívám. Já si vůbec svůj život strašně užívám. Povedlo se mi totiž to, co se každému nepovede. Mám práci jako svého koníčka. Jsem vděčná tomu nahoře, že mi to tak vyšlo. A přitom jsem vlastně nemocná," svěřila se zpěvačka.

Nemoc si nepřipouští

Heidi Janů prozradila, že má chronický zánět tlustého střeva, celý život se potýká se zažívacími problémy. Ale nestěžuje si, protože se se svou chorobou prostě sžila.

"Je to nemoc, s níž se dá žít. Já si ji vůbec nepřipouštím. K životu patří strasti, ta moje se vyvažuje tím, že zpívám. Každý má nějakou, jenom to nechce přiznat. Já to tedy přiznávám."

Letošní dovolená se Heidi příliš nevyvedla. "Čtyři dny před dovolenou jsem spadla z motorové koloběžky, odřela si ruku, koleno a narazila rameno. Nebylo to nic příjemného, ale rozhodli jsme se s manželem, že na dovolenou přece jen pojedeme," vyprávěla.

Odpočinek v Chorvatsku

"Složitě jsme se vypravovali k moři. Přijeli jsme na hranice do Rozvadova a mužovi se udělalo v autě tak špatně, že jsme zamířili rovnou do nemocnice. Naštěstí to nic zlého nebylo, jen vyčerpanost, únava, krční páteř. A bylo po dovolené," dodala zpěvačka, která se již těší, až pojede na tenisový turnaj do Chorvatska.

"Tenis si nezahraji, protože ho neumím, ale bude tam slavnostní večer, na němž budu vystupovat. Tak si tam ty čtyři dny odpočinu a věřím, že budou moc hezké a odmění mě za nevyvedené léto," zadoufala Janků.

Reklama

Výběr článků

Načítám