Hlavní obsah

Hawke má smůlu, Uma se zamilovala

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HOLLYWOOD

Hollywoodský herec Ethan Hawke, který chtěl získat zpátky svou odloučenou manželku Umu Thurmanovou, nepochodil. Jeho usmiřovací snahy se ukázaly být marné, Uma si totiž našla za herce náhradu a má nového přítele, kterým je hoteliér z New Yorku André Balazs.

Článek

 "Věřil jsem, že se mi teď před Vánocemi podaří vše urovnat," řekl před několika dny Hawke. Jenže už je všechno jinak. Uma svému manželovi udělala čáru přes rozpočet a užívá si s čerstvým milencem.

Herečka po jeho boku září štěstím, tvrdí přátelé hvězdy filmu Kill Bill. Zhrzený Ethan však stále doufá, že to je jen fraška. Pravdu zná zřejmě jen sama Thurmanová, která tvrdí, že konečně našla sílu odolávat manželovým psychickým nátlakům.

Váhala, teď má jasno

"Snažil se mě dost dlouho přesvědčovat, abychom všechno zkusili znova. Ještě před několika málo dny bych možná kývla. Dnes jsem ale pevně rozhodnutá, že by to nemělo smysl," nechala se slyšet třiatřicetiletá herečka.

K rozhodnutí jí podle všeho dopomohl i její přítel. Balazs se po boku Umy objevuje již od jejího zářijového rozchodu s Hawkem, až v těchto dnech dali všem najevo, že jsou skutečnými partnery a myslí to spolu vážně.

"Znali se dlouhá léta, ale teprve před měsícem a půl se do sebe konečně zakoukali. Je to sice nedávno, ale jejich vztah je velice intenzivní," řekl jeden z hereččiných známých.

Reklama

Související témata:

Související články

Uma Thurmanová je zase volná

Hollywoodská herečka Uma Thurmanová se rozchází s manželem a otcem svých dvou dětí, hercem Ethanem Hawkem. Důvodem jsou jeho milostné pletky s dvaadvacetiletou...

Ethan Hawke se chce udobřit s Umou

Filmový krasavec Ethan Hawke hodlá využít vánoční atmosféry, aby se usmířil s bývalou manželku Umu Thurmanovou, hvězdu snímku Kill Bill. Vánoce totiž letos...

Výběr článků

Načítám