Hlavní obsah

Harry se kvůli Meghan zřejmě vzdá oblíbeného koníčku

Novinky, nčs

O princi Harrym se dlouhá léta ví, že je vášnivým lovcem. Jeho koníček však nedělá radost jeho ženě Meghan, což může být důvodem, proč se nyní Harry zbavil svých zbraní v hodnotě 50 tisíc liber (1,5 milionu korun), píše britský The Sun.

Foto: Profimedia.cz

Princ Harry s manželkou Meghan

Článek

Už v polovině dubna spekulovala přítelkyně páru, šestaosmdesátiletá bioložka Jane Goodalová, o tom, že Harry se kvůli své ženě pravděpodobně vzdá svého koníčku. Bratry Harryho a Williama označila za „šampiony přírody”, kromě toho, že se věnují lovu zvěře.

Foto: Profimedia.cz

Harry se lovu věnuje od dětství (1997).

„Myslím si ale, že se Harry lovení vzdá. Meghan se to nelíbí a řekla bych, že tím to končí,” uvedla Goodalová. Oba bratři byli v minulosti kvůli lovu terčem kritiky. Na druhou stranu oba bojují proti pytlákům a nelegálnímu obchodu se zvířaty.

Foto: Profimedia.cz

Na lovu s bratrem Williamem v roce 2001

Slova Goodalové, která se mimo jiné zabývá ochranou přírody, potvrzuje i fakt, že se Harry před několika měsíci zbavil loveckých zbraní za desítky tisíc liber. To nyní potvrzuje i přítel anonymního kupce.

„Koupil je kvůli tomu, že je chtěl, ne protože patřily Harrymu. Ale když to zjistil, byl z toho dost nadšený,” poznamenal přítel kupce. „Je s nimi velmi spokojený, ale není to ten typ člověka, který by se chtěl chlubit a přiživovat se na spojení s královským dvorem,” vysvětluje anonymitu muž.

Harry s Meghan obvinili bulvár z ničení životů a dali mu nadobro sbohem

Evropa

Jestli tedy Meghan skutečně donutí svého muže, aby skoncoval s lovem divoké zvěře, není oficiálně potvrzeno. Jisté indicie však přináší například i absence pětatřicetiletého Harryho na tradičních lovech na zámcích Sandgringham a Balmoral.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám