Hlavní obsah

Harrison Ford hodil Calistu Flockhartovou do popelnice

Novinky, Famous
LOS ANGELES

Hollywoodský herec Harrison Ford hodil svou přítelkyni Calistu Flockhartovou do popelnice. Dvaačtyřicetiletá herečka se přiznala, že podobné vtípky na ni její o třiadvacet let starší přítel vymýšlí pořád. Hvězda filmu Indiana Jones prý svůj život prochází neustále s nadsázkou a humorem.

Článek

"Přišli jsme domů v noci a pohrávali si. A já jsem něco řekla a on mě prostě vzal a hodil mě do koše. Zbavil se mě!" přiznala Flockhartová v rozhovoru pro magazín Grazia.

Přestože prý v soukromí Calista nikdy neměla problém s Harrisonovým věkem, milence na stříbrném plátně prý hrát nikdy nebudou. Spekulovalo se totiž, že by se objevili společně ve čtvrtém díle filmu Indiana Jones.

"Indy (Indiana Jones) je pro mě příliš starý! Myslím, že jsme jako každý jiný. Netrávíme příliš mnoho času prací. Máme spoustu přátel, kteří do toho světa nepatří. Lidé se mě ptají: ´Mluvíte o filmech a scénářích?´ Rozhodně ne!" dodala Calista.

Reklama

Související témata:

Související články

Indiana Jones je stále zamilovaný

Slavný představitel filmového hrdiny Indiana Jonese, americký herec Harrison Ford, nelituje změny, která se s ním stala před několika lety. Opustil svou...

Ally McBealová si bere bezdomovce

Horkou chvilku zažil partner herečky Calisty Flockhartové a hrdina ságy o Indiana Jonesovi čtyřiašedesátiletý Harrison Ford. Musel totiž podezřívavým...

Výběr článků

Načítám