Hlavní obsah

Hanička z Rodinných pout vysvětluje rostoucí bříško

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Herečka Petra Špindlerová, představitelka Haničky v seriálu Rodinná pouta, musí lidem na ulici vysvětlovat, jak to s jejím těhotenstvím vlastně doopravdy je. "Je to jen polštářek, já těhotná nejsem," říká stále dokola.

Článek

Sekretářka Hanička v seriálu otěhotněla, proto se Špindlerová na obrazovce objevuje s bříškem. "Je to polštářek a diváci, když mě vidí na ulici, se diví, že jsem štíhlá, mají pocit, že bych snad měla být doopravdy v jiném stavu," podotkla.

"Síla televize a zvláště takového příběhu je prostě mocná. K té postavě mám samozřejmě velmi kladný vztah, i když si myslím, že by Hanička nemusela být taková tichá, hodná a vzorná. Měla by být energičtější a bojovat o svá práva. Ale jak to scénáristky napsaly, tak to musím hrát."

Ovšem Petra Špindlerová má se svou seriálovou postavou Haničkou přece jen něco společného. Pije bylinné čaje a dodržuje zásady zdravé výživy. "Mám dost v oblibě různé bylinné čaje, i když nejraději si dám kávu. Bez ní si den ani nedovedu představit. Chutná mi i vegetariánská strava, i když absolutní vegetariánka nejsem, ráda jím i ryby a drůbež."

"Myslím si, že člověk má mít zdravý přístup k životu, ale nic by se nemělo přehánět. Ani ty čaje, ani to vegetariánství. Na můj vkus to Hanička v seriálu s bylinkami přece jen přehání," domnívá se herečka.

Reklama

Související témata:

Související články

Alice Bendová si intrikářství užívá

Herečce Alici Bendové, která v seriálu Rodinná pouta hraje intrikářskou Simonu Pražákovou, se její role i přes záporný náboj líbí. Ztělesnění mladé ženy, která...

Ondřej z Rodinných pout si útratu odpracoval

Herec Martin Kavan, který v seriálu Rodinná pouta ztělesňuje Ondřeje Prchala, si před pár dny na vlastní kůži vyzkoušel roli, kterou mu ukládá scénář. V baru...

Výběr článků

Načítám