Hlavní obsah

Halloween: Nemrtvá dcerka si pochutnala na vlastním otci

Novinky, tcs

K Halloweenu patří i snaha vytvořit co nejpůsobivější kostým a každoročně se vyrojí řada fotek méně či více vydařených kreací. Zdaleka nejpůsobivější fotky však letos bezpochyby vytvořila Tiffany Renfroeová z Alabamy. Fotografie jedenáctiměsíční dcerky Oakley, co by zombie, která si pochutnává na vnitřnostech svého otce, se staly hitem internetu.

Foto: Tifflynn Photography

Tiffany nafotila opravdu nevšední snímky otce a jeho dcerky.

Článek

Nejstrašidelnější a nejroztomilejší zároveň – to je nejčastější popis fotografií, na kterých je malá Oakley vystrojená za zombie. Její matka Tiffany pracuje jako porodní sestra a k tomu pracuje i jako fotografka.

Spolu s manželem mají tři děti, dcery Kaiden (10) a Oakley a syna Gibsona (5). Všechny děti milují převlékání se do různých kostýmů a ani malá Oakley nebyla výjimkou, když maminka přišla s nápadem, jak vytvořit neobvyklé fotografie otce a dcery.

Foto: Tifflynn Photography

Šedý zákal byl dodělán až v postprodukci.

I když sama hororové filmy nemiluje, starší děti se na ně koukají. „Moc dobře ví, že je ve filmech vše jenom jako,“ vysvětlila Tiffany. A tak není divu, že i malá zvídavá Oakley vzala líčení jako jednu velkou hru.

„Žádné mimino nepřišlo během focení k úrazu,“ dodala Tiffany k fotkám. Kritiky, kteří se obávali, že své malé dcerce nasadila kontaktní čočky, uklidnila s tím, že šedé oči na fotkách dodělala až ve photoshopu. „I když se směju pokaždé, když si představím, jak se jí pokouším čočky nasadit, když si někdy nechce dát ani plínky,“ pobaveně konstatovala fotografka.

Focení nakonec bylo zábavou pro celou rodinu, na přípravě se totiž podíleli i Kaiden s Gibsonem. „Jsme aktivní rodiče a raději s dětmi děláme tohle, než abychom je jenom zavalovali dárky nebo penězi,“ uvedla Tiffany pro server CafeMom. Její další fotografie, si můžete prohlédnout zde.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám