Hlavní obsah

Halle Berryová se nechala napálit

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BEVERLY HILLS

Hollywoodská herečka Halle Berryová při koupi nového domu naletěla podvodníkům, kteří vydávali nemovitost za dokonalou. Postupem času se ale ukázalo, že by skvěle vypadající dům potřeboval opravy za neuvěřitelný milión dolarů.

Foto: Stanislava Dvořáková

Vystavené figurky Kralického betléma, pocházející z terapeutické dílny CEDRu.

Článek

Vzhledem k tomu, že nejde zrovna o zanedbatelnou drobnost, rozhodla se herečka po původních majitelích luxusního sídla v Beverly Hills požadovat odškodnění ve výši dvou milíónů dolarů.

"Dohodli jsme se s bývalými majiteli, že nám veškeré náklady na opravy uhradí. Doposud se tak nestalo, proto jsme byli nuceni všechno popohnat před soud," řekla Berryová, která žalobu podala již letos v červnu, ještě se svým bývalým manželem Erikem Benetem. Pro výši odškodnění se rozhodla ale teprve nyní.

Věděla prý, co kupuje

Jonathan a Alison Rothovi, od nichž herečka nemovitost v Beverly Hills koupila, se brání a tvrdí, že se Halle seznámila se skutečným stavem domu ještě před podpisem smlouvy a neměla žádné námitky.

I když sedmatřicetiletá Berryová stále doufá, že jí manželé náklady na rekonstrukci domu uhradí, její právník Martin Singer tvrdí, že je lepší všechno uspíšit žalobou, která se dá vždy stáhnout. Soudní spor by měl podle všeho skončit již v lednu příštího roku.

Reklama

Související témata:

Související články

Halle Berryová sama sobě připadá ošklivá

Hollywoodská herečka a držitelka Oscara, Halle Berryová, prohlásila, že sama sobě připadá ošklivá. Po své roli v posledním filmu o Jamesi Bondovi - Dnes...

Berryovou Oscar rozhodně nezměnil

Čokoládová kráska Halle Berryová nedokáže pochopit lidi, kteří ji kritizují za pózování na obálku listopadového čísla pánského magazínu FHM. Jistým vlivným...

Berryová věří, že potká pravou lásku

Přestože herečka Halle Berryová nikdy neměla v lásce příliš štěstí, nezanevřela na ni a stále věří, že jednou potká toho pravého muže, který ji bude provázet...

Výběr článků

Načítám