Hlavní obsah

Halle Berryová kritizuje plastické operace

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HOLLYWOOD

Americká herečka Halle Berryová na tiskové konferenci v Londýně u příležitosti vydání nového snímku Catwoman odsoudila mánii estetické chirurgie, kterou mnohé ženy nejen ze světa showbyznysu často podstupují. Informoval o tom v úterý internetový server Belfast Telegraph.

Foto: Jana Slováková

Vít Holešinský, absolvent oboru Stavebnictví na SŠPU Hodonín

Článek

"Myslím, že jsme dnes všichni posedlí krásou a mládím. Upřímně řečeno, je mi smutno ze způsobu, jakým si některé ženy mrzačí obličej," zaútočila sedmatřicetiletá Berryová, která z "nesmyslné honby" za svěžím vzhledem obvinila současnou společnost.

Z plastiky má hrůzu

"Znám třicetileté ženy, které chodí na plastiku," pokračovala herečka, "je to jako ošemetný svah. Když jednou začnete, řeknete si - musím to ještě udělat i z druhé strany," poznamenala a dodala, že otrocké napodobování ideálu krásy plastikou je pro ni hrůzostrašné. 

Kolegyně Sharon Stoneová, která na tiskové konferenci zasedla vedle ní, se k chirurgickému krášlení vyjádřila shovívavěji. "Těm, kteří plastiku volí, nic nevyčítám. Je třeba dělat to, co vás uspokojuje," poznamenala 46letá herečka s tím, že tyto omlazující zákroky nepatří mezi její záliby.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Schvalujete plastickou chirurgii?

Berryová svou kariéru odstartovala v sedmnácti letech jako manekýnka. Proslula zejména ztělesněním Bondovy dívky a v roce 2002 se stala jedinou černošskou herečkou, která za svůj herecký výkon získala Oscara.

Anketa

Schvalujete plastickou chirurgii?
Ano
51 %
Ne
49 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 688 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Halle Berryová za rozvod zaplatí

Americká herečka Halle Berryová, která se v současnosti rozvádí se zpěvákem Erikem Benetem, bude muset na jeho přání zřejmě zaplatit veškeré výdaje spojené...

Halle Berryová švihla Stoneovou přes nos

Černošská herečka Halle Berryová se při natáčení zranila již několikrát. Tentokrát však při svém zbrklém chování ohrozila také kolegyni Sharon Stoneovou....

Halle Berryová nakupuje v sexshopech

Americká herečka Halle Berryová pro časopis Harper´s Bazaar prozradila, že pravidelně navštěvuje obchody s pomůckami, které dokáží zpestřit sexuální život....

Výběr článků

Načítám