Hlavní obsah

Gwyneth Paltrowová prý tají své druhé těhotenství

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HOLLYWOOD

Americká herečka Gwyneth Paltrowová je prý podruhé těhotná. Očekávání dítěte ale tají. Alespoň to vyplývá z projevu její matky, napsal v pondělí internetový server Female First.

Článek

Hereččina matka Blythe Dannerová (62) při jedné z párty v Los Angeles omylem prozradila, že se stane opět babičkou a že její dcera, úspěšná herečka čeká svého druhého potomka.

Paltrowová spekulace nekomentovala. "Nebudu nic potvrzovat," uvedla stroze. "Vypadá to, že všichni kolem mě vědí víc než já," vyjádřil se hereččina partner Chris Martin.

Třiatřicetiletá herečka je již matkou šestnáctiměsíční holčičky Apple. Otcem je zpěvák supiny Coldplay Chris Martin. Seznámili se v roce 2002 v Londýně, v prosinci 2003 se vzali.

Reklama

Související témata:

Související články

Paltrowová zhodnotila rozvod Pitta a Anistonové

Herečka Gwyneth Paltrowová se v rozhovoru pro časopis Time vyjádřila k rozvodu svých kolegů Brada Pitta a Jennifer Anistonové. Je přesvědčena, že všechno mohlo...

Výběr článků

Načítám