Hlavní obsah

Gwyneth Paltrowová nesnáší opilé ženy

Kráska z filmu Srdcová sedma, která čeká druhé dítě, přiznává, že nemůže vystát pohled na dívky, které se potácí v alkoholovém opojení po noci plné konzumace alkoholu.

Článek

Uvědomělá 33-letá herečka řekla britskému magazínu Grazia: "Nemám ráda opilé ženy. Je to opravdu hrozný pohled. Je to velmi nevhodné."

Herečka, které už má jednu dceru, Apple, popřela fámy o tom, že by se ona a manžel nudili. Nedávno řekla, že je to v tom, jak je země vnímá. Prý jsou považováni za nudné, a tak se lidé domnívají, že se nudí i oni sami. Pár dělá jógu a doma sleduje kabelovou televizi UK Gold.

Herečka o sobě dala výrazně vědět v roce 1998, filmem Zamilovaný Shakespeare. Ač to mnozí nevědí, tak bývalá snoubenka Brada Pitta není původem Angličanka, ale Američanka. Narodila se v Los Angeles roku 1972.

Reklama

Související témata:

Související články

Paltrowová touží po větším soukromí

Ačkoliv je herečka Gwyneth Paltrowová na přízeň veřejnosti a novinářů zvyklá, šokuje ji způsob, kterým ji někteří paparazzi z Londýna pronásledují. Postěžovala...

Gwyneth Paltrowová bude mít kluka

Herečka Gwyneth Paltrowová (31), která má se svým manželem, členem skupiny Coldplay Chrisem Martinem dcerku Apple, prozradila pohlaví druhého očekávaného...

Výběr článků

Načítám