Hlavní obsah

Grafová s Agassim na French Open hrát nebude, čekají další dítě

PAŘÍŽ

Tenisoví fanoušci mohou definitivně zapomenout na to, že na letošním grandslamovém turnaji French Open uvidí hrát po boku Andreho Agassiho jeho ženu Steffi Grafovou. Podle dnešního vydání francouzského sportovního deníku L'Équipe Grafová odmítla návrat na kurty Rolanda Garrose, neboť s Agassim čeká dalšího potomka.

Článek

L'Équipe píše, že Agassi zveřejnil radostnou novinu ve středu na večírku, který se konal na jedné z teras na pařížské avenue Champs-Elysées u příležitosti spuštění reklamní kampaně na pánskou vůni Aramis, v níž 33letý tenista účinkuje.

Mixu v Paříži se měla Grafová, která aktivní kariéru ukončila v roce 1999 a které bude v červnu 34 let, zúčastnit na základě sázky v případě, že její manžel zvítězí na Australian Open, což se mu podařilo.

"Když jsem se se Steffi sázel, tak jsem ještě nic nevěděl. Uvědomujeme si, že něco takového by pro těhotnou ženu nebylo vhodné. Nyní snad lépe chápete, proč odmítla hrát...," citoval deník Agassiho. Kdy přesně se má další potomek hvězdného tenisového páru narodit, L'Équipe neuvádí. Zatím podle něj ani není jasné, zda se může devatenáctiměsíční Jaden Gil těšit na bratříčka, nebo na sestřičku.

Reklama

Výběr článků

Načítám