Hlavní obsah

Gott oslaví své sedmdesátiny galakoncertem, pravděpodobně bez Bushida

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Nositel 34 zlatých slavíků Karel Gott oslaví letos 70. narozeniny. Slavit bude přímo na pódiu, 11. června v O2 Areně. Galakoncert Karla Gotta ozdobí nejméně 70 tváří české hudební scény, mezi kterými nebudou chybět Lucie Bílá, Michal David, ale ani vítězové soutěží Superstar a ti nejmladší zástupci české hudební scény. Německý rapper Bushido, který uvedl Karla Gotta českým a německým teenagerům, zatím ale pozván nebyl.

Článek

Sám Karel Gott bude klíčovou a ústřední postavou celé show. Během tří hodin mu přijdou blahopřát desítky osobností českého showbusinessu a dalších person hereckého i společenského života. Zazní desítky hitů z tvorby nejznámějšího českého zpěváka. Lístky budou v předprodeji již od tohoto čtvrtka.

Zajímavé je, že mezi hosty Gottových narozenin chybí německý rapper Bushido, který koncem loňského roku udělal s Karlem Gottem veleúspěšný duet skladby Für Immer Jung, která se stala hitem českých i německých rádií.

"Tento zpěvák na listině hostů není a naše myšlenky se tímto směrem zatím ani neodvíjí. Nic zatím ale nechceme zcela vyloučit," řekl Novinkám zástupce pořádající agentury GOJA Zdeněk Kohák, který v souvislosti s této akcí mluví o hudební událostí století.

Část hostů slavnostního vystoupení
Lucie Bílá
Michal David
Jiřina Bohdalová
Hana Zagorová a Štefan Margita
Lucie Vondráčková
Ewa Farna
Eva Pilarová
Eva a Vašek
Leona Machálková
Monika Absolonová
Petr Muk
Iveta Bartošová
Ilona Csáková
Marie Rottrová
Jiří Suchý
Jitka Molavcová
Support Lesbiens
Olympic
No Name
Gipsy.cz

Anketa

Máte rádi skladby Karla Gotta?
Ano
84,2 %
Ne
15,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1637 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám