Hlavní obsah

Geri Halliwellová nabrala kila kvůli sexu

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Zpěvačka Geri Halliwellová si postěžovala, že věčné diety a dřina v tělocvičně ji naprosto připravily o chuť na sex. Nezbylo jí tak nic jiného než začít nabírat kilogramy, kterých se předtím usilovně zbavovala.

Článek

Halliwellová asi před čtyřmi lety nabyla dojmu, že nekontrolovatelně kyne. Tehdy rozhodila sítě po londýnských cvičitelích a dietních expertech a začala svou postavu modelovat.

Zbavila se sice tukových polštářů i kulatých tváří, zato v posteli se z ní prý stala leklá ryba. Aby si mohla sex opět dopřávat, rozhodla se blonďatá Britka všechna kila nabrat zpět.

"Cítím se teď mnohem víc sexy. Když jsem byla příliš hubená, jako kdyby se mě sex netýkal. Hormony nefungovaly. A nyní už jsem zjistila, že někteří muži dávají dokonce přednost tomu, že mám nějaké ty špíčky," prohlásila dnes o něco silnější Geri.

Halliwellová se začala zakulacovat loni při natáčení britského filmu Fat Slags, v němž získala menší roli. Pohyb mezi štíhlými modelkami, které ve snímku rovněž účinkovaly, se jí po pár dnech zhnusil natolik, že usoudila, že je lepší být kypřejší a šťastná než vyzáblá a frigidní.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám