Hlavní obsah

Gérard Depardieu měl na ulici záchvat zuřivosti, musí na policii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slavný francouzský herec Gérard Depardieu obdržel předvolání na pařížskou policejní stanici kvůli svému nepatřičnému chování na ulici. Šedesátiletý herec měl prý v neděli večer záchvat zuřivosti, kopal do dveří parkujícího auta a pěstmi bušil do jeho předního skla. Majitel vozu na něj vzápětí podal oznámení na policii. Informovala o tom agentura DPA s odvoláním na francouzskou stanici RTL.

Článek

K příčinám výbuchu vzteku nejsou zatím k dispozici žádné spolehlivé informace. Možným vysvětlením je podle agentury DPA skutečnost, že auto, které se stalo cílem hercova útoku, stálo v blízkosti jeho domu v pařížské čtvrti Saint-Germain-des-Prés a prý bylo špatně zaparkované.

Depardieu je podle DPA známý svým vznětlivým a hrubým chováním. Například v roce 1998 kvůli problémům s alkoholem zavinil nehodu na motocyklu, za což dostal podmínečný trest.

Depardieu je znám českým divákům z velkého množství filmů, zejména komedií. Do jeho bohaté filmografie patří například snímky Poslední metro, Zelená karta, Táta nebo milenec, Můj táta hrdina, Válka policajtů či Asterix a Obelix.

Reklama

Výběr článků

Načítám