Hlavní obsah

George Michael míří k oltáři

Bezpečně se nechat nést proudem se rozhodl zpívající idol rebelující mládeže George Michael. Poté, co od loňského roku mohou gayové ve Velké Británii legálně uzavřít sňatek a svatba věčného rivala Eltona Johna s Davidem Furnishem neuškodila jeho popularitě, odhodlává se někdejší zpěvák dua Wham! k obdobnému kroku.

Článek

V rozhovoru pro televizní stanici ITV dvaačtyřicetiletý George Michael prozradil, že hodlá co nejdříve vstoupit do manželství s americkým obchodníkem s uměním Kennym Gossem, s nímž udržuje důvěrný vztah již přes deset let.

Přesný termín obřadu neoznámil, naznačil pouze, že se má konat ještě předtím, než se po patnáctileté přestávce vydá letos na podzim na nové světové turné.

Spekulace, zda svatba má být součástí propagační kampaně před jeho zahájením, George Michael nepotvrdil, ale ani nevyvrátil. Faktem ale je, že trocha pozitivní publicity by mu přišla nesmírně vhod.

V poslední době na sebe totiž téměř výhradně upozorňuje opileckými výtržnostmi, v dubnu pod vlivem alkoholu zdemoloval tři automobily, v únoru byl zase vzat do vazby pro držení drog, a jak uvádí britský tisk, od té doby neuplynul jediný týden, v jehož průběhu by se alespoň jednou nedostal do potyčky s policií.

Reklama

Výběr článků

Načítám