Hlavní obsah

George Clooney v Itálii nerandí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LAGO DI COMO

Pověstný hollywoodský svůdník George Clooney nemůže v Itálii sehnat nikoho, s kým by randil. Od té doby, co se přestěhoval do nové vily u jezera Como, nerandí, ale ne z nedostatku chuti či zájmu. Brání mu v tom jazyková bariéra a všudypřítomní papparazziové.

Foto: URBAN Trio (archiv)

URBAN Trio vystoupí v Rychnově nad Kněžnou 20. března

Článek

V rozhovoru pro časopis Vanity Fair uvedl, že jeden z jeho evropských vztahů ztroskotal na tom, že vzájemně nerozuměli jedinému slovu. Ty ostatní prý byly jeden velký mediální cirkus.

"Vůbec nemohu chodit ven. Pro evropský tisk jsem čerstvým masem. Je to čiré šílenství. Jít někam na večeři je nemyslitelné," prohlásil dvaačtyřicetiletý herec.

Neumí italsky, nemá přítelkyni

O svoji jedinou italskou přítelkyni přišel po třech schůzkách. "Bylo mi jasné, že to bude problém, když jsme spolu telefonovali. Ona jen řekla: ´Och, Geoooorgi!´ a já jen: ´Och, tyyyy!´," svěřil se Clooney. "Jakmile si s někým vyjdete, už jsou tu fotky a články v novinách. To samozřejmě působí tlaky. Než se rozhodnete jít ven, musíte si proto rozmyslet, jestli to za to stojí. Obvykle je to spíš o tom: ´Nezůstaneme radši doma?´. To je ale trochu trapné," řekl George Clooney, který si před nedávnem koupil 25pokojovou vilu u jezera Como.

V současné době zdobí herec svojí přítomností filmový festival v Benátkách. V médiích se však teď objevil i v souvislosti s vítězstvím v anketě o nejvíce sexy nesexuální filmovou scénu. Vyhrál spolu s Jennifer Lopezovou díky scéně ve filmu Zakázané ovoce, kdy spolu byli coby lupič a policistka zavřeni v kufru auta.

Reklama

Související články

Clooney má nadhled

George Clooney má styl - k rozhovoru v hotelu Four Seasons přišel v bílém tričku a pohodlném černém svetru, což dobře ladilo s jeho lehce prošedivělými černými...

Výběr článků

Načítám