Hlavní obsah

Gábina Partyšová se blýskla v luxusní róbě

PRAHA

Moderátorka a zpěvačka Gábina Partyšová byla hvězdou večírku, který se konal po vyhlášení výsledků ankety Český slavík 2005. Zvláštní pozornost budila její večerní róba pomerančové barvy. Klasické dlouhé šaty s decentním výstřihem a vlečkou pocházely z dílny proslulého Versaceho. Jejich hodnota představovala jeden milión dvě stě tisíc korun.

Článek

Závratná cena róby nechávala Gábinu v klidu. "Já si to tak neberu, cítím se v nich skvěle. Samozřejmě, že jako každé šaty mají i tyhle svou nevýhodu. Ženy by to určitě pochopily. Jsou podšité takovým korzetem, ten je dost pevný a já musím být neustále ve střehu, hlídat si figuru a pokud možno nedýchat," prozradila.

Šaty měla Gábina pro tuto příležitost jen zapůjčené. Putují po různých světových přehlídkách a na postavu modelky je firma jen upraví.  

Drahé šaty nehromadí

Ačkoliv se róba Gábině nesmírně líbila, svého přítele, magnáta Josefa Koktu, o ni nepožádala. "Já už nějaké modely ve skříni mám a nerada bych je hromadila. Takové výrazné šaty se dají vzít do společnosti jen skutečně jednou za čas. Nejsem hamižná, nechci mít ve skříni drahé šaty pouze proto, aby tam jen tak visely," řekla.

Partyšová zároveň dodala, že sama nepatří k lidem, kteří musí mít veškeré oblečení značkové a nejdražší. Ráda si podle vlastních slov zajde i do tzv. sekáče a moc ji těší, když tam objeví něco zajímavého. "Zrovna jsem u naší autobusové zastávky jeden navštívila. Koupila jsem si tam skvělá dvě trička a mám z nich velkou radost," zasmála se.

Reklama

Související články

Partyšová na zakládání rodiny nepomýšlí

Zpěvačka a moderátorka Gábina Partyšová alias Rebeka doufá, že i v letošním roce bude mít dost podnětů k natáčení svých reportáží z večírků. Způsobu svého...

Gábina Partyšová fotila pro Playboy

Zpěvačka a moderátorka Gábina Partyšová před dvěma měsíci pózovala pro časopis Playboy. "Fotila jsem jen do rubriky celebrity. Byla jsem tam sice hodně...

Výběr článků

Načítám