Hlavní obsah

Gábina Partyšová bezmezně obdivuje Sharon Stoneovou

Praha

Moderátorka Gabriela Partyšová (31) se v pražském klubu Bodeguito del Medio zúčastnila polosilvestrovské party ve stylu legend a idolů. Přestože mezi její oblíbenkyně patří herečka Sharon Stoneová, přišla v civilu.

Článek

"Nějak jsem tu party podcenila. Majitel klubu mi sice říkal, že jsem tu za legendu Partyšovou, čímž mě samozřejmě potěšil, ale příště se určitě lépe vybavím," řekla Korzu Gábina.

Jak sama přiznala, je dlouholetou obdivovatelkou Sharon Stone, svůdnice z filmu Základní instinkt, která se ani v 51 letech nebojí svléknout se do naha.

"Je to moje taková dlouholetá legenda a oblíbenkyně. Mrzí mě, že zatím nedorazila," posteskla si moderátorka.

Mezi pozvanými přišli na večírek například Elvis Presley, Marilyn Monroe, Michael Jackson nebo třeba i Borat, který vzbudil největší rozruch svými zelenými plavkami a holým pozadím.

"Kdybych si já mohla vybrat, tak jdu určitě za Sharon," stála si za svým Gábina, která se s herečkou jednou i setkala. "Sleduji všechny její filmy a jednou jsem si na ni dokonce i sáhla a tancovala jsem s ní. V Karlových Varech na filmovém festivalu."

Kdyby to prý šlo, ráda by se s ní setkala znovu. "Dnes už to pro mě není tak nedosažitelná záležitost, což je fajn, takže uvidíme," říká maminka téměř dvouletého syna Kristiána.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám