Hlavní obsah

Ford a Calista překvapili v hotelu personál i hosty

LONDÝN

Americký herec Harrison Ford (62) strávil se svou snoubenkou Calistou Flockhartovou (39), synem Liamem (3) a dcerkou Georgiou (13) dovolenou na palubě lodi v průplavu v anglickém Shropshiru. Přesto se na noc vydali raději do tříhvězdičkového hotelu Bryn Howel, neboť vlny je ve spánku rušily.

Foto: FOTOKLUB V MUZEU

Vernisáž výstavy proběhne dne 31.3.2016 v 17 hodin v Městském muzeu a galerii Břeclav (MUZEUM POD VODÁRNOU), Dukelských hrdinů 2747/4a.

Článek

"Přišli, protože na lodi je v noci nepohodlně," vysvětlil Ashraf Elsergany, vedoucí hotelu. "Popravdě řečeno, když přišli, myslel jsem, že sním," vyprávěl setkání s Fordem a jeho partnerkou.

"Zeptali se, jestli bychom neměli volný pokoj, a já řekl, že bez problémů," dodal Elsergany a prozradil, že herci odešli na pokoj jen s pár osobními věcmi v igelitových taškách.

Před večeří Ford a Calista sešli do baru pro láhev červeného vína. Harrison povečeřel steak, Calista si dala mořský jazyk. Jako dezert si objednali čokoládový dort, jímž oslavili Fordovy narozeniny.  

Jóga na zahradě

Hotelový personál, který se o hvězdný pár staral, si vzácné hosty pochvaloval. Herci prý netrpí žádnými manýry a jsou velmi "milí"  a "normální". Jediný speciální požadavek vznesla Flockhartová, seriálová představitelka Ally McBealové, která si přála, aby si ráno mohla na zahradě zacvičit jógu.

"Upřímně, jsou naprosto normální," sdělil Elsergany, "viděli je i někteří další hosté. Všichni ocenili jejich přítomnost a mnozí nemohli uvěřit tomu, že sedí ve stejné restauraci."

Reklama

Související témata:

Související články

Mezi Calistou a Fordem to nebezpečně skřípe

Herec Harrison Ford, který je od minulého týdne rozvedený, přiznal, že mu to s přítelkyní Calistou Flockhartovou přestává klapat. Rozplynuly se tak naděje...

Calista a Ford: Jsme nesmírně šťastní

Zprávy o vlastním rozchodu rozesmály herce Calistu Flockhartovou a Harrisona Forda. O údajném odloučení se prý dozvěděli z tisku jako poslední...

Harrison Ford za svobodu draze zaplatí

Rozvod vyjde herce Harrsiona Forda na pěkně tučnou částku, která se pravděpodobně stane rekordní. Jeho bývalá manželka, producentka Melissa Mathisonová totiž ...

Výběr článků

Načítám